Youth-Alpha cursus is gestart maar voor jou is er nog altijd een plekje !!!!

Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is de Alpha iets voor jou!

Wat is de Alpha?
Op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoud, dat is Alpha. Op de Alpha ontmoet je heel verschillende mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een leuke en eigentijdse manier de basis van het christelijk geloof besproken.

Wat zijn de onderwerpen?
Op de tien avonden komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk? Hoe leidt God ons?

Wat kun je verwachten?
Alpha start met een lekkere maaltijd. Na de maaltijd luister je naar een boeiende inleiding. Daarna praat je in kleine groepjes door over het onderwerp. Halverwege het traject gaan we samen een weekend weg om het thema de Heilige Geest uit te diepen.

De cursus is inmiddels begonnen met 18 deelnemers maar als je nog aan wilt schuiven is dat geen enkel probleem. Neem contact op via de mail en vervolgens neemt iemand van het team contact met jou op voor verdere informatie.

Wanneer:          Zondag 24 maart  inloop vanaf 18.00 uur

Leeftijd:             15-25 jaar

Locatie:              de Koning  Doelenstraat 14 Steenwijk.

Maaltijd:             inclusief

Kosten:                niets !!!!!

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden?  Stuur dan een email naar:

youthalphasteenwijk@outlook.com

Verdere informatie:

facebook.com/youthalphasteenwijk

instragram.com/youthalphasteenwijk

lees meer op: https://alpha-cursus.nl/vragen

lees meer op: https://alpha-cursus.nl/ontmoeten